Geniet van Buenos Aires by night

Buenos Aires biedt ´s avonds allerlei mogelijkheden om van het leven te genieten. Theaters, restaurants, discotheken, boekwinkels, musea, kunstgaleries, dierentuinen, exposities. Als ik alle uitgaansmogelijkheden van Buenos Aires op zou schrijven dan zou ik hier minstens zeven dagen mee bezig zijn. Of het nu warm of koud weer is, Buenos Aires nodigt je altijd uit de straat op te gaan, vooral´s avonds.

Geniet van Buenos Aires by night
Geniet van Buenos Aires by night

Een wandeling over de Avenida Corrientes is een hele leuke ervaring. Bij elke stap die je zet, zal je iets nieuws zien dat je aandacht trekt. Het is de weg van de theaters, restaurants, pizzeria’s, bars en banketbakkerijtjes waar je heerlijk kunt zitten als je even op iemand moet wachten en het regent of om een theatervoorstelling na te bespreken. Kortom, we kunnen ons Buenos Aires niet voor stellen zonder de Avenida Corrientes.

Een leuk restaurant om met de familie te eten is “Restaurant Mi Parrilla” (Tucumán 278). Na een theatervoorstelling zijn de kids natuurlijk altijd in voor een bezoekje aan Mc Donalds (Av. Corrientes 3247).

En dan nu Palermo. De Club Araos kan ik in deze wijk echt aanraden. Een discotheek met dansbare muziek en een prachtige bar waar video’s geprojecteerd worden  Je zult je hier goed vermaken. Een andere goede plek om te dansen, lachen en mensen te leren kennen, is Carnal (Niceto Vega 5511).

Iets verder weg, in de wijk Luján, vind je El Dioni op 25 de Mayo 384, een bar met goede muziek, kunstexposities, lekker eten en goede cocktails. Het is zo goed als onmogelijk om je hier te vervelen. De Jockey Club is ook in Luján gevestigd. Je kunt hier niet alleen heerlijk dineren, maar tegelijkertijd ook kijken naar vernieuwende shows. Vergeet niet te reserveren, want deze plek is heel populair. Tel. 02323-421490. Een andere plek waar je leuke mensen kunt ontmoeten is The Galway, een Ierse pub. Heb je zin in iets rustigers, ga dan naar la Trova, een cultureel café waar theaterevenementen worden georganiseerd. San Martín 695, Luján.

Het nachtleven in El Tigre, Martínez Vicente López, mag je ook niet missen. De Ícaro Bar, Avenida Santa Fe 1444 is een geweldige plek om uit je dak te gaan. Een andere topper waar je de hele nacht kunt dansen is Anubar – Avenida Maipú 3886, Olivos. In San Isidirio is de Oveja Negra, een pub, ook een aanrader. Adres: Av. Fondo de la Legua 425. Ga je met je partner een avondje uit en ben je op zoek naar een speciale plek? Dan is Tommy Bar, Avenida Maipú 3500, de optie voor jullie.

Natuurlijk zijn dit slechts een aantal voorbeelden van plekken waar je van de nacht te genieten in bruisend Buenos Aires. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het nachtleven van Buenos Aires is the place to be als je uit je dak wilt gaan en nieuwe mensen wilt leren kennen. Alvast veel plezier toegewenst!

 

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>