Leuke uitjes in en rond Buenos Aires

In de provincie Buenos Aires is van alles te doen. Of je nu op zoek bent naar een uitje in de buitenlucht, een bezoek aan een museum of een dagje dierentuin, de mogelijkheden zijn eindeloos. We laten je de leukste plekken in de hoofdstad en net buiten de stad zien.

Leuke uitjes in en rond Buenos Aires
Leuke uitjes in en rond Buenos Aires

Als je zin hebt in een gezellige avond uit met vrienden, dan is Acabar een aanrader. Dit restaurant, dat gelegen is in Palermo Viejo, om precies te zijn in Honduras 5733 tussen Bonpland en Carranza, kun je zowel traditioneel Argentijns eten als Europese gerechten bestellen. Wat deze plek extra leuk maakt, is dat je er bordspelen kunt spelen. De drankkaart is goed en de prijzen zijn heel redelijk.

In dezelfde wijk vind Club Moraes (Gurruchaga 2104), een karaoke bar waar je helemaal uit je dak kunt gaan als je van zingen houdt of, als je liever niet zelf op het podium stapt, kunt luisteren naar de zangtalenten van de bezoekers. Op vrijdag en zaterdag kun je hier vanaf 12 uur terecht voor shows en cabaret.

Paloko is zowel overdag als ´s avonds een leuke plek om te bezoeken en je kunt hier elke dag van de week terecht met vrienden, je partner, voor een eerste date of je verjaardag. Het is de ideale plek om je te vermaken en tegelijkertijd aan je figuur te werken, je kunt er namelijk bowlen, poolen of tafeltennis spelen. Er zijn meerdere vestigingen:  Paternal, in Av. San Martín 2269 en in Belgrano, Av. Cabildo 450.

Leuke uitjes in en rond Buenos Aires
Leuke uitjes in en rond Buenos Aires

Als je lekker even de stad uit wilt, is het De la Costa pretpark in Partido de Tigre, Vivanco 1509, een goede optie. Je kunt hier de longen uit je lijf gillen in angstaanjagende achtbanen, er is een variant met water, een achtbaan die achteruit rijdt en nog veel meer. Voor kinderen en minder dappere volwassenen zijn er ook rustiger attracties zoals botsauto´s. Vrijdag tot en met zondag en feestdagen van 11 tot 19 uur. De entreeprijs hangt af van de dag en de attracties die je wilt bezoeken en varieert van 60 tot 140 peso´s.

Als je lekker actief bezig wilt zijn, is het ook leuk om naar een schaatsbaan te gaan. In Buenos Aires zijn verschillende ijsbanen. In de wijk Belgrano vind je My way, gelegen aan de Av. Cabildo 20, in de wijk Caballito is de ijsbaan Winter,  (Yerbal 1617), in Boedo kun je je schaatskunsten vertonen in Polarcity, aan de Av. Independencia 4141 en in de wijk Flores vind je The Ice Planet Flores, aan de Av. Rivadavia 7431. Je kunt hier niet alleen schaatsen, maar er zijn ook restaurants en plekken waar je lekker uit kunt rusten of de andere schaatsers kunt aanschouwen. Als je zin hebt in iets anders dan anders, is een leuke middag hier altijd gegarandeerd.

Je merkt wel dat het bijna onmogelijk is om je in Buenos Aires te vervelen!

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>