De leukste hotels in de provincie Buenos Aires

In de provincie Buenos Aires zijn er genoeg opties als je besluit een dagje of een paar dagen te genieten van het platteland. Of je er nu op uit wilt met vrienden, familie of met je partner, er zijn vele accommodaties die helemaal aan je wensen zullen voldoen.

De leukste hotels in de provincie Buenos Aires
De leukste hotels in de provincie Buenos Aires

“Don Silvano”

Adres: Capilla del Señor, Ruta 8 km. 87,3.

Tel. 11 4582-1832.

Een plek waar je van het platteland kunt genieten, zonder dat het aan luxe ontbreekt. Een elegant landhuis, met grote ramen en een goed restaurant waar regelmatig belangrijke gaucho evenementen worden gehouden. Het landgoed is maar liefst 380 hectaren groot en de bebouwing is in Victoriaanse stijl. Op deze plek kom je helemaal tot rust, of je er nu voor kiest om binnen te blijven met een goed boek of om het landgoed te gaan verkennen.

 “Puesto Viejo Polo Club”

Adres: Cañuelas, R.N. 6 Dirección La Plata, a 8 Km de la rotonda de Cañuelas.

Mobiel: 11 55976644.

Voor liefhebbers van de polosport is dit hotel een aanrader. Het landgoed is 100 hectaren groot en het is de ideale plek om helemaal tot rust te komen. Het hotel is een boutiquehotel, gelegen in een prachtig gerenoveerd gebouw omringd door langerekte bossen.

De opties om heerlijk uit te rusten zijn eindeloos: je kunt een boek lezen in de schaduw van een boom, lekker zwemmen in het zwembad, paardrijden of een rondje maken op de fiets. Het is voor kinderen ook een hele aangename plek, de kleinsten kunnen eentjes voeren in het meer en vele andere vogelsoorten leren kennen. Als je in dit hotel verblijft, kunnen de medewerkers je alles leren over de verzorging en de training van de paarden.

 “Estrella Federal”

Adres: San Antonio de Areco, Cuartel 12, El Paraíso

Mobiel: (03407)15-440122

Wat is er geweldiger dan een verblijf aan de rand van een rivier? Dit hotel is gelegen aan de rand van de Río Paraná en heeft een prachtig uitzicht over de rivier en de bossen.

Cardón Estancias, een gebouw uit 1841,  biedt alles wat de toerist zich maar kan wensen. Je kunt er niet alleen heerlijke Argentijnse vleesgerechten eten, maar na de maaltijd ook een boek lezen aan de rand van het zwembad of lekker sporten. Er zijn installaties om golf, tennis en polo te beoefenen en je kunt hier zelfs trainen met springpaarden.

 “Estancia Chica”

Adres: San Andrés De Giles, Ruta 7 Km.108, 9

Tel. 11 1566594177.

Bij San Andrés de Giles kun je heerlijke Argentijnse vleesgerechten eten. De geur van versgebraden vlees komt je van verre tegemoet. Je kunt hier traditionele plattelandsgerechten leren kennen. Het uitzicht is prachtig en het huis is comfortabel.

Als je een paar dagen lekker wilt uitrusten buiten de stad, dan zijn er in de provincie Buenos Aires meer dan genoeg goed opties. Als je besluit te verblijven in een van bovengenoemde accommodaties, zul je zonder twijfel een geweldige tijd hebben.

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>