De beste gay disco´s in Buenos Aires

De gay scene in Buenos Aires is bruisend. Nieuwe, exclusieve clubs, kapsalons, reisbureaus, etc. schieten als paddenstoelen uit de grond. In de afgelopen twintig jaar hebben veel mensen bedrijven opgericht die zich speciaal op de gay markt richten. Van galeries tot sportscholen en van hotels tot makelaarskantoren. De New York Times heeft Buenos Aires niet voor niets uitgeroepen tot gay capital van Latijns-Amerika.

Als je van plan bent Buenos Aires te bezoeken voor vakantie of werk, dan zul je versteld staan van wat de 48 wijken van de stad je allemaal te bieden hebben. Met deze tips zul je je geen moment vervelen. We raden je aan te gaan lopen of de metro te nemen.

De beste gay disco´s in Buenos Aires
De beste gay disco´s in Buenos Aires 

Om te overnachten raden we je hetAxel Hotel aan in de San Telmo Wijk. Uiteraard kun je in Buenos Aires ook goed shoppen. Of je nu op zoek bent naar traditionele, lokale producten of naar de bekende internationale merken, in Buenos Aires kun je prima terecht.

Om te dineren is “Friendly Inside”, een Restaurant-bar een leuke optie. (Bartolomé Mitre 1571 tel. 4372-5439). Onder het genot van een hapje en drankje kun je hier genieten van tangoshows en strippers.

En dan begint de avond past echt: op naar de discotheek.

“Alsina” Alsina 940 (vrijdag van 2am tot 6 am en zondag van 10 pm tot 3 am). Een van de beste discotheken, met goede muziek van erkende DJ´s, lasershows en strippers waar niemand over uitgepraat raakt.

“Amerika” Gascón 1040 (donderdag tot zondag van 1am tot 8 am, tel. 4865-4416). De grootste discotheek van de stad. Het publiek is een mix van locals en toeristen.

“The Sub” Córdoba 543. Zaterdag vanaf 2am. Om hier binnen te komen moet je je eerst registreren op de website. Goede muziek en een grote dansvloer waar je helemaal los kan gaan. Voor de entreeprijs kun je onbeperkt drankjes bestellen.

“Brandon Gay Day” Themafeesten, georganiseerd door studenten van de kunstacademie, die twee of drie keer per maand plaatsvinden, meestal in het theater dat op de hoek van Av. Federico Lacroze en Av. Álvarez Thomas ligt. Origineel en fun!

“Angel’s Disco” Viamonte 2168. Gelegen in de Recoleta wijk. Erg geliefd bij biseksuelen, transseksuelen en travestieten. Hier sta je de hele nacht op de dansvloer en zul je je 100% vermaken.

“Contramano”, Rodríguez Peña 1082. Een klassieker, die al 20 jaar een gevarieerd publiek van heteroseksuelen, homoseksuelen en biseksuelen. Iedereen staat hier aan het eind van de nacht op de tafels te dansen.

Bars voor lesbische vrouwen:

“Chueca” Resto-Bar. Soler 3283, Palermo. Een prachtig gebouw, geweldige muziek en een goede sfeer.

“Bulnes Class” Bulnes 1250, Palermo. Tel. 4861-7492. Gelegen o peen half blok van de Avenida Córdoba. Een goed en gevarieerd muziekaanbod.

“Sitges” Av. Córdoba 4119, Palermo. Tel. 4861-3763. Je kunt hier telefoongesprekken voeren met personen aan de andere tafeltjes, een uniek concept!

Zoals je ziet, zul je je in Buenos Aires geen moment vervelen.

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>