Op kroegentocht in Buenos Aires

Het nachtleven van Buenos Aires is bruisend en biedt vele mogelijkheden, van concerten tot theater en van barretjes tot discotheken. Ideaal om lekker te relaxen en de dagelijkse routine even te vergeten. Over de hele stad verspreid vind je leuke barretjes. We vertellen je waar je moet zijn!

Op kroegentocht in Buenos Aires
Op kroegentocht in Buenos Aires

Een van de beste barretjes van Buenos Aires ligt op de Plaza Serrano. De officiële naam van dit plein is Plaza Cortazar en het is gelegen een wijk die ook wel Palermo Soho genoemd wordt, op de hoek van Jorge Luis Borges en Honduras. De wijk wordt zo genoemd omdat er vele kunstenaars wonen die gedurende de weekenden voor een hele speciale sfeer zorgen. Een van de meest opvallende bars hier is Crónico Bar, een bar met een lange historie op de Plaza Serrano. Ideaal om met vrienden wat te drinken aan het begin van de avond, uit te rusten en van de avond te genieten. De bar heeft elke dag van 10:00 tot 23:00 happy hour.

Op kroegentocht in Buenos Aires
Op kroegentocht in Buenos Aires

Soria is een van de nieuwe barretjes rondom het plein. De bar werd geopend in 2011 en wordt dagelijks door veel mensen bezocht voor een lekker drankje voordat men de disco ingaat. De bar heeft een aangename grote tuin. Op vrijdag is deze bar drukbezocht.  Zowel aan de bar als aan de tafeltjes zit het dan helemaal vol. Je vindt Soria op Gorriti 5151.

Makena Cantina Club is een bar voor liefhebbers van rockmuziek. Elke dag kun je hier genieten van rockgroepen of DJ´s. Wanneer je hier ook bent, er is zo goed als altijd live muziek. Dinsdag kun je luisteren naar reggae muziek, woensdag rock en blues, donderdag heavy metal en zondag jam. We raden je aan niet te laten gaan, want de club is niet groot en erg populair. Adres:  Fitz Roy 1519, in Palermo.

San Telmo is nog zo´n wijk waar je ontelbare hoeveelheden barretjes kunt vinden. Gibraltar is een van de meest bezochte barretjes in de wijk, met een publiek van zowel Argentijnen als toeristen. Je moet hier echt de artisanale biersoorten proeven. Het terras is ideaal voor warme zomeravonden. Veel mensen drinken hier een biertje als ze uit hun werk komen. Adres: Perú 895, elke dag geopend vanaf 18:00 uur.

Op kroegentocht in Buenos Aires
Op kroegentocht in Buenos Aires

Midden in de wijk Villa Crespo, op Avenida Corrientes 5434, vind je Bar y Billares San Bernardo. Je kunt hier poolen, tafeltennissen en verschillende bordspelen doen. Het publiek is een interessante mix van artiesten en mensen die in de buurt wonen.

Het nachtleven van Buenos Aires is uitermate bruisend en heeft iedereen iets te bieden, of je nu met vrienden uit gaat of romantisch een drankje wilt drinken met je partner. Op elke hoek van de straat is wel een leuk barretje te vinden. Ga op stap en laat je verrassen!

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>