Leer kopen in Buenos Aires

Jong en oud zullen versteld staan van het ruime aanbod van lederen producten dat in Argentinië en Buenos Aires te vinden is. De leren producten zijn heel geschikt voor een casual kledingstijl en raken dan ook steeds meer in de mode. Er begint zich zelfs een toerisme in de stad te ontwikkelen van groepen personen die speciaal naar Buenos Aires afreizen om lederen producten aan te schaffen. In Buenos Aires kun je producten van goede kwaliteit voor een excellente prijs op de kop tikken. Wat zijn de beste plekken om lederen producten te kopen in deze wereldstad?

Leer kopen in Buenos Aires
Leer kopen in Buenos Aires

Als een mooie leren jas wil kopen in Buenos Aires, zul je in de Avenida Córdoba tussen nummers 4000 en 4900 zonder twijfel iets leuks vinden. Je vindt hier negen blokken vol leerwinkels met verschillende stijlen en modellen tegen scherpe prijzen. Midden in de Villa Crespo wijk, in de straat Murillo, tussen de nummer 500 en 700, zul je groothandels en retailers tegenkomen die 100% gespecialiseerd zijn in allerlei producten van leer.Veel mensen kopen hier portemonnees, tassen, maar ook meubels zoals designstoelen gemaakt van leer. De prijzen in Murillo zijn zeer aantrekkelijk.

Ook in grote winkelcentra als Alto Palermo, Abasto, Unicenter en Galerías Pacifico zul je winkels vinden die leerproducten aanbieden. Het gaat vaak om wat exclusievere merken en producten en de prijzen liggen dan ook aanzienlijk hoger. Je kunt er echter het hele jaar door stijlvolle, mooie producten kopen die ideaal zijn voor een smaakvol kado.

Leer kopen in Buenos Aires
Leer kopen in Buenos Aires

En er zijn nog meer plekken om leer te kopen in Buenos Aires. Neem bijvoorbeeld de beroemde straat Florida. Deze straat, gelegen in het centrum, is geheel autovrij. Ook hier zijn vele winkels gevestigd die zich specialiseren in de verkoop van lederen producten. Echter, de prijzen liggen wel wat hoger dan op plekken als Murillo. De artikelen die je hier kunt kopen zijn onder andere laarzen, portemonnees en sleutelhangers. Éen van de beste zaakjes is Briganti, op Florida 416. Je vindt hier jassen en schoeisel voor zowel mannen als vrouwen. Deze winkel onderscheidt zichzelf door het gebruik van koeien- en schapenleer.

De leersector in Argentinië, en dan vooral in de hoofdstad Buenos Aires, is een booming business die snel groeit. Er zijn veel gespecialiseerde leerbewerkers die steeds vaker de meest moderne technologie tot hun beschikking hebben en hun hoge kwaliteit kunnen bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De variëteit is eindeloos, in elke wijk in deze bruisende stad vind je weer nieuwe producten, stijlen en merken.

Koop Lederen Alto Palermo Shopping
Koop Lederen Alto Palermo Shopping

Een dagje leer shoppen is niet alleen een leuke manier om excellente en originele producten te vinden voor een zeer schappelijke prijs, je leert, door de bezoeken aan de werkplaatsen, ook veel over de leertraditie in Argentinië, de verschillende variëteiten en de technieken om leer te bewerken. Zonder meer een absolute aanrader dus!

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>