De beste spa´s in Buenos Aires

In dit artikel vertellen we je over de beste plekken voor lichaamsbehandelingen in Buenos Aires, zodat je je figuur en je gezondheid tijdens je bezoek helemaal op peil kunt houden.

Of je nu in Buenos Aires bent voor vakantie, studie of om te werken, je wilt natuurlijk de  schoonheidsbehandelingen die je thuis begonnen bent liever niet onderbreken. In Buenos Aires vind je gelukkig erg goede spa´s en wij vertellen je wat de beste opties zijn.

De beste spa´s in Buenos Aires
De beste spa´s in Buenos Aires

ACG Dermoestética zit aan de Avenida Diaz Vélez op nummer 5508. Hier kun je verschillende bodyscrubs en hydraterende behandelingen ondergaan. De scrub wordt uitgevoerd met een speciale mix met fijne korrels en een emulsie op basis van melkproducten. De hydraterende behandeling is op basis van zeealgen. Andere voorbeelden van behandelingen zijn anti-cellulitis, verstevinging van de billen, thermotherapie, reductiemassages en nog heel veel meer. Ook voor een mooie huid ben je hier aan het goed adres: ze hebben standaard gezichtsbehandelingen, maar ook behandelingen voor specifieke doelgroepen zoals zwangere vrouwen of vrouwen in de overgang.

Ámbar Estética op Callao nummer 717, vijfde verdieping heeft een speciale behandeling, cavitación, waarbij door middel van speciale straling de spieren verstevigd worden en het lichaam beter in vorm raakt. Ook zijn er behandelingen om striae te bestrijden. Andere opties zijn de behandelingen voor een stevige décolleté of voor vermoeide benen. Een originele behandelmethode is de gipstherapie, waarbij gips op verschillende lichaamsdelen wordt aangebracht om deze strakker te maken. Zoals je kunt zien vind je bij Ámbar Estética een breed aanbod aan zeer innovatieve behandelingen.

De beste spa´s in Buenos Aires
De beste spa´s in Buenos Aires

In Puerto Madero, aan Alicia Moreau de Justo op nummer 1848, eerste verdieping, appartement 32, is Estética & Medicina gevestigd, een bedrijf dat de nieuwste technologieën toepast om jouw gezondheid te waarborgen en je nog mooier te maken dan je al bent. Je kunt er bijvoorbeeld een foto-epilatie laten uitvoeren, waarbij de epilatie plaatsvindt door middel van een speciale lichttherapie. Ook kun je hier mesotherapie laten uitvoeren zonder dat er naalden aan te pas komen. De carboxiterapia  is een zeer aan te raden en innovatieve methode om cellulitis of overgewicht te bestrijden.

Uiteraard vind je in de goede hotels in Buenos Aires spa´s van mondiale klasse. Het Hotel Four Seasons, het Hiton Puerto Madero of het Sheraton Pilar zijn excellente opties om je een paar uur helemaal in de watten te laten leggen.

Als je de stad uitgaat voor een dagje of weekendje, kun je dit verblijf in een groot aantal hotels aanvullen met heerlijke spa-arrangementen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk in het Castelar Hotel & Spa, de Estancia San Ceferino of in Estancia Villa María.

De beste spa´s in Buenos Aires
De beste spa´s in Buenos Aires

Je lichaam hoeft niet te lijden onder een bezoekje aan Buenos Aires, dat mag duidelijk zijn. De mogelijkheden voor innovatieve behandelingen zijn eindeloos. Wil je een middag of morgen helemaal uitrusten, dan ben je bij een van de vele spa´s in de stad helemaal aan het goede adres.

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>