De beste plaatsen om leer te kopen in Buenos Aires

In Buenos Aires vind je producten van leer met een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Producten van Argentijns leer zijn van zeer goede kwaliteit en wereldwijd beroemd. In de hoofdstad zijn er vele plekken waar je lederen producten kunt kopen, die over het algemeen in de binnenlanden geproduceerd worden. In vergelijking met andere landen, is het prijsniveau van deze producten in Argentinië meer dan redelijk te noemen. In dit artikel laten we je een aantal goede leerwinkels zien.

De beste plaatsen om leer te kopen in Buenos Aires
De beste plaatsen om leer te kopen in Buenos Aires

Zonder enige twijfel is de Murillo straat in de Villa Crespo wijk de eerste plek die je moet bezoeken. De twee blokken tussen nummer 600 en 700 zitten vol met winkels waarin je allerlei lederen producten kunt aanschaffen. De prijzen zijn vaak wel 30% lager dan in een winkelcentrum. Op Murillo 666 vind je de meest bezocht winkel, met de langste traditie.  De winkel is groot en heeft een breed aanbod van jassen en andere accesoires. Een aantal meter verderop is de winkel Siciliano gevestigd (Murillo nummer 676). Deze winkel fabriceert de lederen producten zelf en onderscheidt zich door een Italiaans aandoende stijl. In hetzelfde blok, een paar meter verder, zit Tríptico, een winkel waar je goede kortingen krijgt als je grotere hoeveelheden aanschaft. In het volgende blok, ter hoogte van nummer 749, is een galerie gevestigd, met meerdere kleine winkeltjes, die lederen producten met een moderne touch verkopen.

 

Cuero en Buenos Aires
De beste plaatsen om leer te kopen in Buenos Aires

En er zijn nog meer plekken om leer te kopen in Buenos Aires. Neem bijvoorbeeld de beroemde straat Florida. Deze straat, gelegen in het centrum, is geheel autovrij. Ook hier zijn vele winkels gevestigd die zich specialiseren in de verkoop van lederen producten. Echter, de prijzen liggen hoger dan op Murillo. De artikelen die je hier kunt kopen zijn onder andere laarzen, portemonnees en sleutelhangers. Éen van de beste zaakjes is Briganti, op Florida 416. Je vindt hier jassen en schoeisel voor zowel mannen als vrouwen. Deze winkel onderscheidt zichzelf door het gebruik van koeien- en schapenleer.

Voor korte leren jasjes ben in de Forest straat in de wijk Chacarita helemaal aan het goede adres. Je vindt in deze straat ook geen groot aantal outlets, waar je voor hele goede prijzen mooie producten kunt kopen.

Als je op zoek bent naar originele, handgemaakte producten van leer, dan kun je ook een aantal leerwerkplaatsen bezoeken. Het atelier gelegen op Dr. Enrique Finocieto nummer 2190 is een enorme aanrader. Vooral de portemonnees en mappen die hier verkocht worden zijn prachtig, origineel en van zeer goede kwaliteit.

De beste plaatsen om leer te kopen in Buenos Aires
De beste plaatsen om leer te kopen in Buenos Aires

Buenos Aires heeft een zeer breed aanbod van winkels en werkplaatsen waar lederen producten verkocht en gefabriceerd worden. De prijs-kwaliteit verhouding is goed, dus neem voldoende geld mee om kwaliteitsproducten aan te kunnen schaffen. Of je nu op zoek bent naar een origineel cadeautje, een goede reistas of een product voor dagelijks gebruik, het aanbod van leren artikelen in Buenos Aires zal je niet teleurstellen.

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>