Bakkerijen in Buenos Aires

Heb je zin in verse koekjes of gebak? Waar in Buenos Aires kun je de beste bakkerijen vinden? We geven je het antwoord op deze vraag!

Als je zoek bent naar bakkerijen in Buenos Aires zijn de mogelijkheden eindeloos. Elk dorp of wijkje heeft zijn eigen bakkerijen. In dit artikel vertellen we je wat de beste bakkerijen zijn zodat je de lekkerste broodjes en gebakjes kunt proeven.

Bakkerijen in Buenos Aires
Bakkerijen in Buenos Aires

Een van de bekendste bakkerijen is Dos Escudos. Hier worden volgens de inwoners van Buenos Aires de lekkerste botercroissants (media lunas) gemaakt. Als je zin hebt in zoete broodjes naar traditioneel recept, ben je hier ook helemaal op de juiste plek. De broodjes zijn heerlijk knapperig aan de buitenkant en zacht van binnen, precies zoals een perfect zoet broodje hoort te zijn. De zoete broodjes, facturas, combineren bovendien zoete en zoute smaken. Dos Escudos zit op Las Heras 3014, midden in de Palermo wijk.

Een van de andere bakkerijen van hoge kwaliteit in Buenso Aires is ook gelegen in Palermo wijk en wel op de Avenida Santa Fe, op de hoek met Gurruchaga. Deze bakkerij, die El Galeón heet, staat ook bekend om zijn media lunas of botercroissants, die volgens de inwoners van de stad tot de beste behoren. De broodjes zijn luchtig van binnen en krokant van buiten, precies zoet genoeg en hebben een perfect textuur die ze op de tong doen smelten. El Galeón is een grote bar, met een kleine bakkerij waar iedereen het over lijkt te hebben.

Bakkerijen in Buenos Aires
Bakkerijen in Buenos Aires

La Vicente López is de place to be als je op zoek bent naar Franse broodjes. Deze bakkerij heeft een heel breed aanbod van verschillende zoete en zoute broodjes en biedt ook cateringservices aan. La Vicente López is gevestigd op Avenida Maipú 701.

In de bakkerijen Mamía en Como en Casa kun je heerlijke taarten kopen met de beste room en chocolade. De producten zijn wel een week houdbaar in de koelkast. In Mamía is de chocolademoussetaart een absolute aanrader en Como en Casa verkoopt een heerlijke herftsttaart (torta de otoño) met verschillende gedroogde vruchten. De beste zoete broodjes in deze wijk vind je op anderhalf blok afstand van Palermo en Colegiales. Oui Oui, een bakkerij met een Frans aandoende stijl verkoopt croissants om je vingers bij af te likken. Ze zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar de prijs is ook meer dan acceptabel. Deze bakkerij kun je vinden op Nicaragua 6068.

In Farinelli eet je wat de pot schaft. Er is geen menu, maar alle beschikbare producten staan uitgestald op een tafeltje. Je kunt de taartjes en koekjes opeten onder één van de rode parasols of mee naar huis (of naar je hotel) nemen. Adres: Bulnes 2702.

De beste bakkerijen in Buenos Aires
De beste bakkerijen in Buenos Aires

Er zijn ontelbare plekken in Buenos Aires waar je heerlijke taarten en zoete broodjes kunt eten. En er komen elke dag nieuwe bakkerijen bij. Je bent nu helemaal op de hoogte van de beste plekken om lekker zoet te eten. Eet smakelijk!

 

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>