Luxe artikelen in Buenos Aires

Houd je van elegante en bijzondere dingen en ben je op zoek naar luxueuze producten,  dan is Buenos Aires een perfecte stad voor jou. De afgelopen jaren is het aantal luxe winkels en belangrijks merken fors gestegen. De hoofdstad van Argentinië is extra aantrekkelijk voor de aankoop van dit type producten omdat de prijzen vaak net wat lager liggen dan in andere landen.

Luxe artikelen in Buenos Aires
Luxe artikelen in Buenos Aires

De eerste optie is Avenida Alvear, de beste zone voor het kopen van luxe producten in Buenos Aires. Deze straat staat in de top 5 van beste straten ter wereld wat betreft de verkoop van luxe producten qua kwaliteit, luxe en prijs verhoudingen, na straten als Fifth Avenue in New York, Les Champs Elysées in Paris en Oxford Street in Londen. Gelegen in een wijk van hoog niveau met de beste huizen en hotels en huurprijzen die nergens in het land duurder zijn. Je vindt hier merken als Rochas, Valentino, Cartier, Louis Vuitton, Versace, Ermenegildo Zegna en Tiffany &Co. Het heeft dan ook veel weg van de meest exclusieve straten van Europa…

De diverse overdekte ‘shoppingmalls’ zijn ook interessante opties als je op zoek bent naar luxe producten. ‘Patio Bullrich’ is zo’n winkelcentrum en hier bevinden zich merken als Casa Lopez, Carolina Herrera en Danfer. Een ander overdekt winkelcentrum is ‘Alto Palermo’ waar je Argentijnse merken vindt als Prüne, Paula Cahen D’anvers en Chocolate. ‘Galerías Pacifico’ is ook een goed alternatief, hier vind je merken als Hugo Boss, Lacoste en Christian Lacroix.

Ben je op zoek naar echt exclusieve producten van zeer hoge kwaliteit dan zijn er ook tal van gespecialiseerde winkels in diverse wijken van de stad. ‘El Grupo Modena’ verkoopt van sportauto’s als Ferrari’s en Maserati’s tot Ferretti jachten en helicopters van Bell.

Ben je op echter op zoek naar een luxe horloge kun je een kijkje nemen bij één van de vele Rolex winkels in de stad, bijvoorbeeld in de straten Avenida Alvear en Florida. Bij ‘The Watch Gallery’, ook op Avenida Alvear, verkopen ze de super exclusieve horloges van het merk Patek Philippe. Over exclusiviteit gesproken, het merk Vacheron Constantin is ook vertegenwoordigd in Buenos Aires, in de wijk Recoleta hebben zij een speciale winkel in ‘El Petit Palais’, waar je bestellingen kunt plaatsen.

Eigenlijk hebben bijna alle belangrijke luxe merken wel een eigen winkel in Buenos Aires. De service en klantgerichtheid is van het zelfde hoge niveau als in elke andere belangrijke stad ter wereld en de prijzen zijn soms zelf iets voordeliger. Bedenk wat jouw volgende aankoop zal zijn, pak je spaargeld bijeen en koop producten van de allerbeste kwaliteit!

Dejar un Comentario

XHTML: Puedes utilizar estas etiquetas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>